Osta Amoxil suomesta, Amoxil hinta apteekki

Amoxil kapselit sisältävätvaikuttavana aineena amoksisilliini ( aiemmin kirjoitettu amoksisilliinisuhdeUK) . ( Huom. Amoksisilliini on saatavissa myös ilmantuotemerkin , eli sillägeneerinen lääke . ) Amoksisilliini kuuluu antibioottien kutsutaan penisilliineille . Sitä käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon bakteereja . Injektio hoidetaan enemmän vakavia infektioita , tai joslääkettä ei saa ottaa suun kautta.
amoxil

Amoksisilliini toimii häiritsemällä kyky bakteerit muodostavat solun seinät. Soluseinien bakteerit ovat elintärkeitä niiden säilymistä . He pitävät toivottuja aineita pääsemästä soluihin ja lopettaasisältöä niiden solujen vuotamisen ulos . Amoksisilliini heikentääjoukkovelkakirjat , jotka pitävätbakteerisoluseinämän yhdessä . Tämä mahdollistaa reiät näkyvät solun seinät ja tappaa bakteerit .

Amoksisilliini onlaajakirjoinen antibiootti , joka tappaamonenlaisia ​​bakteereita, jotka aiheuttavaterilaisia ​​yleisesti esiintyviä infektioita . Amoksisilliini voidaan käyttää infektioiden hoitoonylempi tai alempi hengitysteihin , ihon tai pehmytkudosten tai korville . Sitä voidaan käyttää myös hoitoon virtsa infektiot, tietyt sukupuolitautien tartuntojen , hammas- infektioita , ja infektioita , jotka vaikuttavat veren tai sisäelimissä .

Varmistaabakteerit aiheuttavatinfektion ovat alttiita amoksisilliini lääkäri voi ottaakudosnäyte , esimerkiksimoppi kurkusta tai iholle taivirtsa-tai verinäyte.