Osta Cipro suomesta, Cipro hinta apteekki

Tämä lääkitystä käytetään hoitoon virtsarakon ( virtsateiden ) infektiot . Siprofloksasiinia kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan Kinoloniantibioottien . Se toimii lopettamallakasvun bakteereja.
cipro

Tämä antibiootti kohtelee vain bakteeri-infektioita . Se ei toimi virusinfektioiden ( esim. flunssa , flunssa ) . Tarpeeton käyttö tai liikakäyttöä tahansa antibiootti voi aiheuttaa sen laski tehokkuutta

Kuinka käyttää Cipro ?
LueLääkitys opas , jonka saat apteekista ennen kuin aloitat siprofloksasiini ja joka kerta saattäyttö . Jos sinulla on kysyttävää , ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin .

Ottamaan lääkkeensä suun , yleensä kerran päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan . Ota sesuurin ateria , mieluiten illalla . Tämä lääkitys ei toimi hyvin, jos otat sentyhjään vatsaan . Niellä tätä lääkitystä täysi lasillinen vettä ( 8 ounces/240 millilitraa) .

Älä murskaa tai pureskele laajennettu vapautuvaa tablettia . Näin voi vapauttaa kaikkihuumeiden kerralla , mikä lisäähaittavaikutusten riskiä . Älä myöskään halkaista ellei heillä oleuurrelinjan ja lääkäriltä tai apteekista käskee tekemään niin . Nielläkokonaisena tai split tabletti ei saa murskata tai pureskella .

Annostus ja hoidon pituus perustuu sairaudestasi ja hoitovastetta . Juoda runsaasti nestettä ottaen tämä lääkitys , ellei lääkäri määrää toisin .