Osta Diflucan suomesta, Diflucan hinta apteekki

Diflucan kapselit , jousitus ja infuusio kaikki sisältävätvaikuttavana aineena flukonatsolin , joka on eräänlainen lääketieteen kutsutaantriatsoli antifungal . ( Huom. Flukonatsoli on saatavissa myös ilmantuotemerkin , eli sillägeneerinen lääke . ) Flukonatsoli hoidetaan infektioiden sienet ja hiivat.
diflucan

Flukonatsoli tappaasienet , jotka aiheuttavattartunnan häiritsemällä niiden solukalvojen . Se toimii lopettamallasienet tuottamastaainetta nimeltä ergosterolia joka onolennainen osa sieni solukalvojen . Tuotantohäiriö ergosterolin aiheuttaa reikiä näkyvän sieni solukalvon .

Solukalvojen sienet ovat elintärkeitä niiden säilymistä . Ne pitää ei-toivotut aineiden pääsyn solut ja lopettaa sisällönsolujen vuotamisen ulos . Kuten flukonatsoli aiheuttaa reikiä näkyvän solukalvojen olennaisia ​​ainesosia sieni- solut voivat vuotaa ulos. Tämä tappaasienet ja kohteleeinfektio .

Flukonatsoli hoidetaanuseita erilaisia ​​sieni- ja hiiva-infektiot , erityisesti Candida- tai Cryptococcus- lajien sieniä.

Se voidaan ottaa suun kautta tai voidaan annostellatiputuksena laskimoon ( infuusiona ) riippuen ja infektion vaikeusasteesta . Hoidon kesto riippuvat myös tyypistä ja infektion vakavuudesta , esimerkiksi emättimen sammas voi yleensä käsiteltiin yhtenä annoksena suun, kun taas jotkut muut infektiot voivat vaatia kuusi-kahdeksanviikkoa hoidon .