Osta Levitra suomesta, Levitra hinta apteekki

Levitra -tabletit sisältävätvaikuttavana aineena vardenafiilia , joka onlääke, jota käytetäänerektiohäiriöiden hoidossa ( impotenssi) . Levitra ( vardenafiili) kutsutaanfosfodiesteraasi tyyppi 5 -estäjä , ja toimii estämällätoiminnankehossa olevaa kemikaalia nimeltä fosfodiesteraasi tyyppi 5.
levitra

Erektio tuotetaan kauttamonimutkainen tapahtumaketju , johon signaalejahermostoon jalevittää kemiallisia sanansaattajia sisälläkudostenpenis . Yksi näistä kemiallisia sanansaattajia kutsutaan syklinen GMP .

Syklisen GMP: n aiheuttaa verisuonten peniksen laajenemaan rentouttava ohut kerros lihaksen löydettyverisuonten seinämiin . Tämä mahdollistaa enemmän verta tuleepenis , mikä johtaa lopultapenis tulossa jäykkä ja pystyssä .

Syklinen GMP on yleensä jaoteltu toisen kehossa olevaa kemikaalia nimeltä fosfodiesteraasi tyyppi 5 . Levitra vaikuttaa estämällätoiminnan fosfodiesteraasi tyyppi 5 , mikä pysäyttäminensyklisen GMP . Tämä tarkoittaa sitä, että verisuonten pidetään laajentuneet pidempään , parantaa veren virtausta penikseen ja ylläpitää erektiota .

Kuten Levitra lisäätoimiakemiallisia sanansaattajia tehtävänä on tuottaaerektion , se toimii vain kerran nämä sanansaattajat ovat läsnä . Tämä tarkoittaa, että tarvitaan seksuaalista stimulaatiota se tuottaa ja ylläpitää erektio . Annos tulee ottaa noin 25 minuutista tuntiin ennen aiottua yhdyntää , ja se voi tuottaaerektion seksuaalisen stimulaation jopa viisi tuntia ottamisen jälkeenannoksen .