Osta Nolvadex suomesta, Nolvadex hinta apteekki

Nolvadex ,reseptilääke tamoksifeenin , onanti – estrogeeni huume , jota käytetään rintasyövän hoitoon . Nolvadex voidaan käyttää hidastaa tai pysäyttääleviämisen metastasized rintasyöpä tai alkuvaiheen naisten rintasyöpään.
nolvadex

Sitä voidaan myös käyttää estämään tietyntyyppisten rintasyöpä niillä, joillasuuri riskitaudin . Se inhiboi estrogeenin rintaan ja voi pysäyttää kasvainten kasvua , jotka tarvitsevat estrogeenin viihtyvät . Se otetaan yleensä suun kautta ja , kuten monet syövän hoitoon lääkkeet , kuljettaauseita riskejä ja sivuvaikutuksia .

Nolvadex käytetään useimmiten pysäyttäärintasyövän leviämiseen naisilla ja miehillä , jotka ovatpitkälle edennyttauti. Nolvadex voi estää peruutuksen naisilla, joiden alkuvaiheen rintasyöpä on käsitelty leikkaus, kemoterapiaa tai sädehoitoa . Naiset , joilla on ollut duktaalikarsinooma in situ ( DCIS ) ,ei- leviäminen rintasyöpä , joka muodostaamaitoa kanavaan , pidetään suuri riski vakavampia muotoja rintasyövän , ja se voi olla Nolvadex estää näitä syöpiä . Naiset, joiden ikä , henkilökohtaiset terveystiedot tai perheen sairaushistoria nostaa merkittävästi riskiä rintasyövistä saattaa kestää Nolvadex estää taudin .nolvadex