Osta Xenical suomesta, Xenical hinta apteekki

Mikä on Xenical?

Xenical -kapselit sisältävätvaikuttavana aineena orlistaatti , joka on eräänlainen lääketieteen kutsutaanlipaasinestäjä . Sitä käytetään tukea laihtuminen ihmisiä, jotka ovat lihavia.
xenical

Xenical ( Orlistat ) ei imeytyy verenkiertoon , mutta toimii paikallisesti mahassa ja ohutsuolessa , jossa se ​​estäätoiminnan kahden yhdisteitä esiintyyruoansulatuskanavan mehut . Nämä yhdisteet ( tunnetaan entsyymit ) kutsutaan mahalaukun ja haiman lipaasien . Ne yleensä hajottaa rasvoja, jotka kulutamme meidän ruokavalioon .

Rasvoja kulutamme ruokavaliomme on valmistettu molekyylejä, jotka ovat liian suuria imeytyysuolistosta verenkiertoon . Ne on jaettu pienempiin molekyylejä prosessin aikana ruuansulatusta , jotta imeytyäverenkiertoon . Mahalaukun ja haiman lipaasien ovatyhdisteitä suolistossa , jotka suorittavat tätä toimintoa .

Miten Xenical toimii

Xenical toimii estämällä mahalaukun ja haiman lipaasien toimimasta . Se otetaan aterioiden estää rasvaa, joka on syönytaterioita eriteltyinä ja imeytyy elimistöön . Tämä tarkoittaa,elimistö ei pysty käyttämäänrasvaaenergianlähteenä , tai muuntaa se rasvakudosta . Sen sijaanrasva erittyyulosteeseen . Tämä auttaa laihtuminen .

Osta Xenical verkossa

Xenical on määrätty tukea laihtuminen lihavia ihmisiä , joilla onpainoindeksi ( BMI) 30 kg / m² tai enemmän . Se voidaan myös määrätä ylipainoisia ihmisiä, joilla onBMI 28kg / m² tai enemmän , jos niillä on myös muita riskitekijöitä lihavuuteen liittyviä sairauksia.

Xenical tulisi käyttää yhdessälievästi vähäkalorinen ruokavalio . Kysy lääkäriltä , apteekista tai ravitsemusterapeutti neuvoja, mitä syödä Orlistaattihoito . Lääkäri voi pyytää sinua lopettamaan hoitoa , jos et ole pystynyt menettää vähintään viisi prosenttia kehon painosta 12 viikon hoidon .
Tilaa Xenical ja ostaa Xenical verkossa täyttämälläkyselylomake .xenical