Osta Zithromax suomesta, Zithromax hinta apteekki

Zithromax kapselit ja jousitus sisältävätvaikuttavana aineena Azithromycin , joka on eräänlainen lääketieteen kutsutaanmakrolidiantibiootin . ( Huom. Azithromycin on saatavissa myös ilmantuotemerkin , eli sillägeneerinen lääke . ) Azithromycin käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon bakteereja.
zithromax

Atsitromysiinin toimii estämällä bakteerien tuottamasta proteiineja, jotka ovat välttämättömiä, jotta niitä . Ilman näitä proteiinejabakteerit ei voi kasvaa , kopioida ja määrä kasvaa . Azithromycin siis pysäyttääinfektion leviämistä ja jäljellä bakteerit kuoleeelimistön immuunijärjestelmä tai lopulta kuolevat .

Atsitromysiini on laajakirjoinen antibiootti, joka on aktiivinen laajaa kirjoa vastaan ​​bakteereita, jotka aiheuttavat erilaisia ​​infektioita. Atsitromysiini voidaan käyttää infektioiden hoitoonylempi tai alempi hengitysteihin , ihon tai pehmytkudosten tai korville . Sitä käytetään myös hoitoonsukupuoliteitse tarttuvien infektioiden klamydia .

Varmistaabakteerit aiheuttavatinfektion ovat alttiita atsitromysiinille lääkäri voi ottaakudosnäyte , esimerkiksimoppi päässäkurkun tai ihon .

Varoitus!

– Zithromax kapselit otetaan vähintään tunti ennen ateriaa tai kaksi tuntia aterian jälkeen . Zithromax jousitus voidaan ottaa ruuan kanssa .
– Ellei lääkäri toisin määrää , on tärkeää, että oletlääkärin määräämän ajan tämän antibiootti , vaikka tuntisit olosi paremmaksi tai näyttääinfektio on selvitetty . Pysäyttäminenkurssin alussa lisää mahdollisuutta, ettäinfektio tulee takaisin ja ettäbakteerit kasvaa vastustuskykyisiäantibiooteille .
– Laajakirjoisia antibiootit voivat joskus aiheuttaa suolistotulehdus ( koliitti ) . Tästä syystä, jos saat ripulin , että kehittyy vaikeaksi tai jatkuvaksi tai on verta tai limaa, joko aikana tai tämän lääkkeen ottamisen jälkeen , ota yhteys lääkäriin välittömästi.